Radionica izrade ramazanskih dekoracija

Svako od nas drugačije shvata “rad na sebi”. Za jedne je to fizička aktivnost, za druge je duhovno uzdizanje, a za neke otkrivanje i igranje sa vlastitom kreativnošću. Svaka metoda “rada na sebi” je dobrodošla i vrijedna. Svi trebamo pronaći nešto korisno za sebe, ovisno što nam je u datom trenutku potrebno. Kako bi Ramazan bio inspirativan i kreativan, za one kojima to u ovom trenutku treba, Nahla je pripremila radionicu u poticajnom okruženju kojom će vaša kreativnost biti protkana duhovnošću a i duhovnost kreativnošću.

SADRŽAJ I KONCEPT: Svaki učesnik će dobiti set od 6 ukrasa koje će obojati, lakirati i osmisliti im mjesto u svome domu. Prema tome će po ukusu dodavati perlice, glitere i druge dostupne dekoracije.
Ramazan jeste mjesec duhovnosti ali je i mjesec kada dušu, uši, oči punimo ljepotama. Ramazanske dekoracije će opleminiti vaš dom, pojačati mubarek doživljaje i kod najmlađih pobuditi ljubav prema ovom svetom mjesecu.

TERMIN ODRŽAVANJA: 8. april 2021. četvrtak u 17h.
INSTRUKTORICA: Vildana Škiljan
CIJENA RADIONICE: 35 KM, za članice Centra 25 KM

Šta je sve uključeno u cijenu:

  • Set od 6 dekoraivnih MDF ukrasa
  • Radni materijal, boje, lak, ukrasna kanapa, perle
  • Alat za obradu
  • Dekorativni set koji će polaznice ponijeti sa sobom. 

PRIJAVE: putem ONLINE FORMULARA. Uplatu možete izvršiti do 5. aprila ili do popune mjesta. Mjesto na radionici se osigurava po redoslijedu uplate. Broj mjesta  je ograničen.

Za sve dodatne informacije javite se na email: info@bihac.nahla.ba.