ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Nahlin edukacijski centar u Bihaću nalazi se u ulici Bosanskih šehida bb, II lijevi prilaz, na raskrsnici prema Humcima.  Za one koji odaberu doći biciklom osigurali smo parking mjesta za bicikle.

Trenutno aktivno djeluju tri Nahlina edukacijska centra, u Bihaću, Sarajevu i Tuzli.

Možete se učlaniti svakim danom, osim subote, u radnom vremenu od 12 do 20 h (adresa: Bosanskih šehida bb, Bihać). Procedura je jednostavna, popunite kratki formular s osnovnim podacima i uplatite godišnju članarinu za paket koji ste odabrali. VIŠE INFORMACIJA O TOME KAKO I ZAŠTO SE UČLANITI.

Članicom Nahle može postati svaka žena starija od 15 godina. Ponosni smo na bogatstvo dobnih, rodnih, jezičkih, vjerskih, svjetonazorskih, socijalnih i nacionalnih raznolikosti koje čine jedinstveni spektar Nahlinih članica.

Da, ali ne sve aktivnosti. Značajan broj Nahlinih aktivnosti usmjeren je primarno na osnaživanje žena, uzimajući u obzir njihove specifične potrebe i zahtjeve. Za oba spola otvorene su edukacije koje ne zahtijevaju specifičan pristup, kao što su poslovni seminari, konferencije, okrugli stolovi, tribine. Također, za sve korisnike/ce otvoreno je i dostupno Nahlino psihološko savjetovalište.