POSLOVNA PODRŠKA

Nema efikasnijeg alata za razvoj društva od osnaživanja žene. (Kofi Annan)

Kroz mentorsku podršku, motivaciju, stručnu i finansijsku pomoć podržavamo prve poduzetničke korake i omogućavamo da ostvarite svoje poslovne snove.

Ohrabrujemo umrežavanje poduzetnica, razmjenu iskustava i sve procese i inovacije koje doprinose poslovnom rastu i razvoju.

KONTAKT OSOBA

Anela Šemić

STRUČNA SARADNICA U NAHLINOJ POSLOVNOJ ZAJEDNICI

Telefon: + 387 33 710-650

(lokal 108)

E-mail: biznis@nahla.ba

 

MENTORSKA PODRŠKA

U nastojanju da povećamo konkurentnost žena u poslovnom okruženju, razvijajući njihov talenat i potencijal, Nahlina poslovna zajednica aktivirala je svoj MENTORING program.Program je namijenjen ženama koje žele razviti ili usavršiti vještine koje im nedostaju. Vođene konkretnim primjerima i savjetima mentora/ice, korisnice programa imaju priliku prevazići prepreke s ciljem postizanja poslovnog uspjeha. Prednost ovog programa je individualiziran pristup prilagođen potrebama mentorisane osobe. 

FOND ZA POSLOVNU PODRŠKU

Podrška samozapošljavanju članica Nahline poslovne zajednice!

Kroz Fond za poslovnu podršku dodjeljujemo potpuno beskamatne pozajmice u pojedinačnim iznosima do 3.000 KM na vremenski period od 3 do 6 mjeseci, te pružamo besplatnu mentorsku podršku i mogućnosti za doedukaciju ženama koje žele pokrenuti vlastiti posao.

ZAJEDNICA I UMREŽAVANJE

Okupljanjem članica Nahline poslovne zajednice želimo potaknuti njihovo povezivanje u mrežu međusobne podrške. Organizacijom zajedničkih aktivnosti članicama pružamo priliku da se upoznaju, prezentiraju svoje profesionalne interese i ciljeve te razmjene svoja iskustva. Cilj nam je ukazati na važnost međusobne saradnje i kontinuiranog rada na poslovnim izazovima, specifičnim za pojedinu oblast kojom se bave, ali i onim koji su zajednički za sve žene.

DRUŠTVENO ODGOVORNI PARTNERI

Centar za edukaciju i istraživanje “Nahla” kroz različite projekte  ostvario je saradnju sa sljedećim institucijama, organizacijama i kompanijama:

USPJEŠNE PRIČE