RADIONICA: SLIKANJE NA ALU FOLIJI

Svako od nas drugačije shvata “rad na sebi”. Za jedne je to fizička aktivnost, za druge je duhovno uzdizanje, a za neke otkrivanje i igranje sa vlastitom kreativnošću. Svaka metoda “rada na sebi” je dobrodošla i vrijedna. Svako treba pronaći nešto korisno za sebe, ovisno što mu je u datom trenutku potrebno. Kako bi april bio inspirativan i kreativan, za one kojima to u ovom trenutku treba, Nahla je pripremila  radionicu slikanja na alu foliji u poticajnom okruženju u kojem će vaša kreativnost napustiti zonu komfora.

Šta podrazumijeva slikanje na alu foliji?

Slikanje na alu foliji je proces kojim se motiv sa željene slike prenosi na alu foliju pomoću odgovarajućih alata.

Šta ćete naučiti?

Naučit ćete tehniku slikanja na alu foliji pomoću koje ćete moći uraditi unikatne slike, ukrasiti dijelove namještaja, kutije i još mnogo toga.

Kome je namijenjena radionica?

Radionica je namijenjena svim ženama i djevojakama koje žele da pronađu novi hobi i svoju svakodnevnicu učine ljepšom. Za ovu radionicu nije vam potrebno prethodno iskustvo u crtanju ili slikanju.

Instruktorica: Senida Karasalihović

Termin održavanja: 8. april 2023. od 13.30 do 16.00h i 14. april 2023. od 15.30 do 18.00h.

Mjesto održavanja: CEI Nahla Bihać, Bosanskih šehida bb., II lijevi prilaz

Cijena radionica: 35 KM  (Cijena je za dva termina radionice)

Šta je sve uključeno u cijenu:

  • 5 sati nastave (2 susreta)
  • Radni materijal
  • Alat za obradu

Finalni proizvod koji će polaznice ponijeti sa sobom.

U Nahli znanje smatramo najdragocjenijim poklonom. Zato činimo sve što je u našoj moći kako bismo iskustvo učenja u svojim edukacijskim centrima učinili jedinstvenim i poticajnim, a stjecanje znanja i vještina omogućili svakoj ženi u svom okruženju. Pored posebnih pogodnosti za učenice, studentice i penzionerke, tokom cijele godine osiguravamo i 𝗯𝗲𝘀𝗽𝗹𝗮𝘁𝗻𝗮 𝗺𝗷𝗲𝘀𝘁𝗮 za najosjetljivije kategorije žena na svojim edukacijskim programima. 𝗣𝗼𝗸𝗹𝗼𝗻𝗶𝘁𝗲 𝗶 𝘃𝗶 𝗻𝗲𝗸𝗼𝗺𝗲 𝘇𝗻𝗮𝗻𝗷𝗲, tako što ćete uplatiti neki od Nahlinih edukativnih programa i pokloniti ga ženi kojoj je potreban. Više informacija možete naći OVDJE.

 Ukoliko ispunjavate potrebne kriterije, ovaj kurs možete pohađati besplatno. Kako bismo osigurali jednaku dostupnost neformalnog obrazovanja svim kategorijama društva, Nahla u svim svojim edukativnim programima pruža prostor za besplatnu edukaciju ženama koje ispunjavaju zadane kriterije (nezaposlene žene, korisnice socijalne pomoći, samohrane majke, žrtve nasilja u porodici, civilne žrtve rata).

Više informacija o načinu apliciranja za besplatno mjesto možete pronaći OVDJE.