Pokloni znanje

U Nahli znanje smatramo najdragocjenijim poklonom. Zato činimo sve što je u našoj moći kako bismo iskustvo učenja u svojim edukacijskim centrima učinili jedinstvenim i poticajnim, a stjecanje znanja i vještina omogućili svakoj ženi u svom okruženju.

Pored posebnih pogodnosti za učenice, studentice i penzionerke, tokom cijele godine osiguravamo i besplatna mjesta za najosjetljivije kategorije žena na svojim edukacijskim programima. Više o tome možete naći OVDJE.

Kako bismo zajedno postigli još bolje rezultate i uljepšali živote žena u našoj zajednici, pozivamo i vas da nam pomognete u ovom procesu, na jedan od sljedećih načina:

  • Prenesite informaciju – obavijestite žene iz svog okruženja o opcijama za besplatno pohađanje različitih edukacija u Nahli.
  • Poklonite i vi nekome znanje, tako što ćete uplatiti neki od Nahlinih edukativnih programa i pokloniti ga ženi kojoj je potreban.

Podaci za uplatu

Primalac: CENTAR ZA EDUKACIJU I ISTRAŽIVANJE “NAHLA”, podružnica Bihać
Bosanskih šehida bb
77 000 Bihać
037 352 200

Broj računa je: 141 306 532 004 0721

Banka: BBI

Svrha uplate: naziv edukacijskog programa koji želite uplatiti

Iznos: stavljate cijenu edukacijskog programa

Ukoliko uplatite edukacijski program za ženu koji poznajete molimo vas da nam putem e-maila info@nahla.ba ili putem telefona 033 710 650 ili putem naše FB stranice javite njene podatke.

UČESTVUJMO ZAJEDNO U IZGRADNJI BOLJEG ŽIVOTA I STVARANJU VRIJEDNOSTI KORISNE ZA CIJELO DRUŠTVO!