ONLINE NASTAVA: Obuka Engleski za turizam!

Turistička sezona je pred vratima, iskoristi priliku da dodatno usavršiš svoj engleski jezik i zaposliš se u turističkom sektoru! Prijavi se na potpuno BESPLATNU online obuku!

Centar za edukaciju i istraživanje Nahla, podružnica Bihać, u okviru projekta “Izgradimo kulturu izvrsnosti u ugostiteljstvu – obuke za inovativno turističko iskustvo u USK” raspisuje

 POZIV
za upis polaznika/ca na obuku Engleski za turizam (40 sati)

Završavaš srednju školu i nemaš još čvrstu odluku šta ćeš dalje? Pomoglo bi ti da sezonski zarađuješ u turizmu? Student si ili studentica i diploma ti je već u rukama? Tragaš za perspektivnom prilikom i spremna/spreman si izaći iz okvira struke da to i postigneš? Nezaposlen/a si a rad sa turistima vidiš kao svoju poslovnu priliku? Zaposlen/a si i u kontaktu sa turistima želiš biti konkurentniji/a na tržištu? OBUKA ENGLESKI ZA TURIZAM JE  ZA TEBE! Prijavi se za stjecanje najtraženijih vještina u radu s turistima!

Ova obuka je specijalno kreirana da na zabavan i pristupačan način, u kratkom vremenu,  usvojiš osnove engleskog jezika i savladaš uobičajene fraze koje se koriste u kraćem direktnom kontaktu s turistima. Moći ćeš voditi kratke dijaloge na engleskom jeziku, odgovoriti im na najčešća pitanja i dati jasne kratke upute tokom boravka u ugostiteljskom objektu. Dobit ćeš priliku da ostvariš bolji dojam, povećaš svoje i njihovo zadovoljstvo te aktivnije učestvuješ u kreiranju kulture turističke izvrsnosti u Unsko-sanskom kantonu.

ŠTA DOBIJAŠ OVOM OBUKOM?

  • Certifikat po završetku obuke,
  • set znanja, vještina i kompetencije za najtraženija zanimanja u turizmu,
  • značajnu prednost u zapošljavanju, samozapošljavanju i brzom napredovanju u poslu.

UVJETI I NAČIN REALIZACIJE OBUKE

TRAJANJE OBUKE: Obuka će se realizirati od 5. aprila do 27. maja 2023. godine, online. 

TERMINI: 

  • 1. grupa: subotom i srijedom 10.00 – 11.30h 
  • 2. grupa: subotom i srijedom 12.00 – 13.30h

PREDAVAČICA: Mirzeta Pajalić, profesorica engleskog jezika.

NAČIN PRIJAVE: prijaviti se možeš isključivo putem PRIJAVNOG FORMULARA. Produžen upis do 4. aprila 2023. ili do popune mjesta. Broj mjesta na obuci je ograničen.

Dodatne informacije možeš dobiti slanjem maila na edukacija@bihac.nahla.ba, pozivom na 037/352-200 (Naše radno vrijeme tokom mjeseca ramazana pogledajte OVDJE.)  ili nas posjeti u CEI “Nahla” Bihać, na adresi: Bosanskih šehida, ll lijevi prilaz.

Obuka Engleski za turizam dio je projekta “Izgradimo kulturu izvrsnosti u ugostiteljstvu – obuke za inovativno turističko iskustvo u USK”. Više o projektu možete naći OVDJE.

Projekt “Izgradimo kulturu izvrsnosti u ugostiteljstvu – obuke za inovativno turističko iskustvo u USK” podržali su: USAID putem projekta USAID Turizam, Institut za razvoj mladih Kult Sarajevo putem projekta CHANGE, Centar za kulturu i turizam Cazin, Grad Bosanska Krupa i JU “Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje” Bosanska Krupa, a realizira ga Centar za edukaciju i istraživanje Nahla, podružnica Bihać.