Uspori, ne gori - program kreativnog otpuštanja negativne energije

DETALJI PROGRAMA 
  • Početak programa: 15. juli 2020. godine
  • Termin održavanja: srijedom i petkom od 19 do 21h
  • Cijena: BESPLATNO za članice Nahle!
  • Broj mjesta na edukaciji je ograničen!

Vrijeme je da usporite. Dugujete sebi to.

U misiji da članicama i građanima ponudimo nove sadržaje, i iz potrebe da ponudimo nešto što je zaista od koristi – CEI Nahla organizuje ciklus kreativnih radionica koje su osmišljene kao radno-okupacione terapije za sve pripadnice nježnijeg spola koje osjećaju da trebaju stati, usporiti, udahnti vazduh, izdahnuti nemir… napuniti baterije i nastaviti dalje – smirenije, smislenije, produktivnije.

Antistres program osmišljen je kao ciklus kreativnih i psiholoških radionica kojima će zadatak biti relaksacija polaznica i iznalaženje pravih mehanizama za nošenje sa izazovima svakodnevnice.

Početak programa: 15. juli 2020. godine, 2 susreta sedmično, srijedom i petkom od 19 do 21h.

Prijave: putem ONLINE FORMULARA ili na Nahlinom info desku, svakim danom osim subote od 12 do 20 sati. 

Bavit ćemo se osnovama različitih kreativnih tehnika gdje nam fokus neće biti na finalnom proizvodu, već na emociji i terapeutskom učinku onog što radimo.

Pridružite nam se na osnovama dekupaž tehnike, pletenja perlicama, graviranja alu-folije i sadnje cvijeća. U program su uključene i dvije radionice sa psihologinjom Esmom Mehić-Hadžić koja će dati smjenice kako se nositi sa izazovima stresa, traume i svega onog što vas bude zanimalo.

Za dodatne informacije, možete se obratiti na email: edukacija@bihac.nahla.ba ili kontakt telefon 037/352-200.