Budni u 5 i naš je čitav svijet – upis za juli

Imate osjećaj da Vam fali sati u danu i da želite da se budite ranije, da budete kreativniji, produktivniji, napredniji i korisniji za svijet?

DETALJI PROGRAMA: 

  • Termin održavanja: ponedjeljkom, srijedom i petkom, počevši od 1. jula 2020.
  • Cijena: 50 KM (za Nahline članice 40 KM). Sve polaznice ovog programa imaju pravo na korištenje Nahlinog fitness centra u periodu od 10 do 18h. 

Neka ovo bude zajednička borba za povratak svih istinskih vrijednosti: SAMOVOLJENJA, DUHOVNOG RASTA, SREĆE, ISPUNJENOSTI, ZNAČAJA ZAJEDNICE a koje su iskorijenili današnji stilovi života.

Program inspirisan knjigom „ Budni u 5 i vaš je čitav svijet“ nudi praktične primjere kako dostići potpuno stanje duševnog, fizičkog i umnog blagostanja. Od davnina je poznato da su jutarnji sati posebno cijenjeni i da su svi super heroji iskorištavali i iskorištavaju blagodati jutra. Sve je lakše kad to radimo u grupi pa i najteži dio dana – ustajanje iz kreveta. Da se prisjetimo: „Ako želiš ići brzo idi sam, ako želiš ići daleko idi s nekim.“

Program je namijenjen svima koji su voljni raditi na sebi i koji žele biti pozitivna promjena u svijetu.

Vrijeme bi bilo raspoređeno na tri dijela:

  • RAZMIŠLJAJ (zahvalnost, meditacija, duhovni razvoj)
  • POKRENI SE (fizička aktivnost: fitness sa trenericom, vožnja biciklom, šetnja pored Une..)
  • RAZVIJAJ SE (stjecanje novog znanja, čitanje knjiga, radionice…)

Cijena programa: 50 KM (za Nahline članice 40 KM). Sve polaznice ovog programa imaju pravo na korištenje Nahlinog fitness centra u periodu od 10 do 18h.

Program će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom, počevši od 1. jula 2020.

Program počinje u 5.00h. Tada ustajemo i pripremamo se – prema uputama i programu koji će biti unaprijed pripremljen. Prvi dio pod nazivom RAZMIŠLJAJ radimo sami, individualno. Susret sa grupom je planiran u 5.30h i tada ćemo realizirati druga dva dijela: POKRENI i RAZVIJ SE. Program završava u 6.30h.

Veliki dio aktivnosti će biti održan na otvorenom, jer je svjež zrak neprocjenjiv za tijelo i duh.

Izazovite same sebe i probajte! Uvjeravamo vas da nećete izgubiti već naprotiv bit ćete bogatiji za svaki izlazak sunca koji ste propustili u danima iza vas a ujedno i novim iskustvima o kvalitetnijem provođenju vremena.

Neka ovo bude zajednička borba za povratak svih istinskih vrijednosti: SAMOVOLJENJA, DUHOVNOG RASTA, SREĆE, ISPUNJENOSTI, ZNAČAJA ZAJEDNICE a koje su iskorijenili današnji stilovi života.

Zar to nije pravo svakog čovjeka. Imate priliku vratiti svom životu dug koji ste ostale dužne pri rođenju. Uostalom, ko od nas ne želi ugrabiti dvije sreće?

Prijave: putem ONLINE FORMULARA ili na Nahlinom info desku, svakim danom osim subote od 12 do 20 sati. 

Za dodatne informacije, možete se obratiti na email: info@bihac.nahla.ba ili kontakt telefon 037/352-200.