SEMINAR – „Bez sumnje: Brak i porodica u islamu“

Muče vas nedoumice u vezi s propisima islamskog braka, izbora supružnika, odnosa muža i žene i kako sve to uklopiti u savremeni život? Pitate se kako kroz prizmu islama izbalansirati izazove modernog doba i kvalitetan porodični život?

Želite jasne odgovore o različitim emocionalnim stanjima i intimnom životu u braku? Imamo rješenje za vas! 

Dođite na vikend seminar “Bez sumnje: Brak i porodica u islamu“ i riješite se svih dilema!

SADRŽAJ I KONCEPT: Na originalan i interaktivan način, u podržavajućoj i pozitivnoj atmosferi, govorit ćemo o pripremi za brak, vrstama brakova u islamu i uvjetima za ispravan brak. Objasnit ćemo i koje vrste razvoda postoje, te kako se na ispravan način poništava brak. Pojasnit ćemo detaljno aspekte intimnog života supružnika i odgovoriti na brojna druga pitanja na koja već dugo tražite odgovor.

PREDAVAČICA: Hana Harbić-Mušić

TERMIN ODRŽAVANJA: Seminar će se održati 18. i 19. januar 2020. godine, u periodu od 10.00 do 13.30h, u prostorijama CEI „Nahla“ u ulici Bosanskih šehida, II lijevi prilaz u Bihaću.

KAKO SE PRIJAVITI: Seminar je besplatan, a možete se prijaviti isključivo putem ONLINE FORMULARA do 15. januara 2020. godine. Za seminar nije potrebno predznanje, već samo otvorenost i volja za usvajanjem znanja! Dođite i riješite se svih sumnji!

Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: info@bihac.nahla.ba