SPEAKING CLUB – UPIS U TOKU!

Do you speak English?
Engleski jezik danas se uči još od vrtića, pa do škola gdje se uglavnom svodi na gramatiku i pravopis, glagolska vremena, te čitanje i analiziranje tekstova. Zbog toga sama komunikacija na engleskom jeziku za neke može predstavljati veliki izazov. Ukoliko želite razviti svoje govorne vještine ovog jezika, onda je Speaking club idealno rješenje za Vas.

Kroz druženje i opušteni razgovor možete naučiti lako se sporazumjeti svugdje u svijetu.

 DETALJI KURSA

  • Edukatorica: Mirzeta Pajalić, profesorica engleskog jezika
  • 10 časova nastave (5 susreta po 90 minuta)
  • Termin za izvođenje nastave: 17.30 – 19.00 sati
  • Početak nastave: petak 15. oktobar 2021.
  • Cijena po mjesecu : 60 KM. Za članice Nahle, redovne studentice i penzionerke: 50 KM
  • Prijave: putem ONLINE FORMULARA
  • Važna napomena: svi prijavljeni dužni su obaviti placement test (test nivoa poznavanja jezika) 

Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: edukacija@bihac.nahla.ba

O edukatorici:

Mirzeta Pajalić po struci je profesorica Engleskog jezika koja je posljednje tri godine provela u Turskoj radeći u struci i stječući  nova  iskustva i znanja.  Svoje slobodno vrijeme voli provoditi u prirodi, a naročito na planini. Vedrog je duha, komunikativna,  puna ideja i želja joj je, kako kaže, na zanimljiv i drugačiji način prenijeti znanje engleskog jezika na sve zainteresirane. Trenutno radi kao profesorica engleskog  jezika za strano tržište i odgajateljica je na Nahlinoj Ikids akademiji.

U Nahli znanje smatramo najdragocjenijim poklonom. Zato činimo sve što je u našoj moći kako bismo iskustvo učenja u svojim edukacijskim centrima učinili jedinstvenim i poticajnim, a stjecanje znanja i vještina omogućili svakoj ženi u svom okruženju. Pored posebnih pogodnosti za učenice, studentice i penzionerke, tokom cijele godine osiguravamo i 𝗯𝗲𝘀𝗽𝗹𝗮𝘁𝗻𝗮 𝗺𝗷𝗲𝘀𝘁𝗮 za najosjetljivije kategorije žena na svojim edukacijskim programima.

𝗣𝗼𝗸𝗹𝗼𝗻𝗶𝘁𝗲 𝗶 𝘃𝗶 𝗻𝗲𝗸𝗼𝗺𝗲 𝘇𝗻𝗮𝗻𝗷𝗲, tako što ćete uplatiti neki od Nahlinih edukativnih programa i pokloniti ga ženi kojoj je potreban. Više informacija možete naći OVDJE.