KURSEVI ENGLESKOG JEZIKA - UPIS U TOKU!

Želite naučiti engleski jezik dovoljno da biste se mogli sporazumijevati bez poteškoća? Želite biti spremni za polaganje ispita? Želite kreativnu nastavu i kvalitetno učenje jezika? Odaberite Nahlin kurs engleskog jezika koji je prilagođen vašim potrebama.

U ovom ciklusu u ponudi su kursevi 1., 2., 3. i 4 stepena (A1, A2, B1 i B2). Svaki stepen se sastoji od 44 časa i traje 3 mjeseca (nastava se odvija dva/tri puta sedmično, radnim danima, u večernjim terminima).

Cijene:

  • Cijena po stepenu: 150 KM.
  • Cijena po terminu 15KM/čas
  • Za učenice srednjih škola, redovne studentice i penzionerke: 125 KM

Šta je sve uključeno u cijenu kursa:

  • Besplatan placement test za određivanje nivoa poznavanja jezika
  • 44 časa nastave (22 susreta po 90 minuta)
  • Materijali za nastavu (osim udžbenika)
  • Završni test
  • Izrada certifikata

Kursevi će se održavati ukoliko bude dovoljno zainteresiranih, a počinju 6. juna, te će se
održavati u večernjim terminima. Prijaviti se može do 31. maja 2022.

Prijave: putem ONLINE FORMULARA.  Mjesto na kursu se osigurava po redoslijedu uplate. Broj mjesta je ograničen. Minimalan broj osoba potreban za pokretanje kursa je osam.

Napomena: Polaznice koje žele pohađati napredne stepene, a nemaju certifikat o završenom prethodnom stepenu u našem centru prije početka kursa rade besplatan test nivoa poznavanja jezika (placement test).

Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: edukacija@bihac.nahla.ba.

U Nahli znanje smatramo najdragocjenijim poklonom. Zato činimo sve što je u našoj moći kako bismo iskustvo učenja u svojim edukacijskim centrima učinili jedinstvenim i poticajnim, a stjecanje znanja i vještina omogućili svakoj ženi u svom okruženju. Pored posebnih pogodnosti za učenice, studentice i penzionerke, tokom cijele godine osiguravamo i 𝗯𝗲𝘀𝗽𝗹𝗮𝘁𝗻𝗮 𝗺𝗷𝗲𝘀𝘁𝗮 za najosjetljivije kategorije žena na svojim edukacijskim programima. 𝗣𝗼𝗸𝗹𝗼𝗻𝗶𝘁𝗲 𝗶 𝘃𝗶 𝗻𝗲𝗸𝗼𝗺𝗲 𝘇𝗻𝗮𝗻𝗷𝗲, tako što ćete uplatiti neki od Nahlinih edukativnih programa i pokloniti ga ženi kojoj je potreban. Više informacija možete naći OVDJE.

 Ukoliko ispunjavate potrebne kriterije, ovaj kurs možete pohađati besplatno. Kako bismo osigurali jednaku dostupnost neformalnog obrazovanja svim kategorijama društva, Nahla u svim svojim edukativnim programima pruža prostor za besplatnu edukaciju ženama koje ispunjavaju zadane kriterije (nezaposlene žene, korisnice socijalne pomoći, samohrane majke, žrtve nasilja u porodici, civilne žrtve rata).

Više informacija o načinu apliciranja za besplatno mjesto možete pronaći OVDJE.