Bolja sebi - psihološka radionica

Radionica namijenjena ženi koja želi na prvo mjesto staviti sebe. Sa kliničkom psihologinjom Vildanom Aziraj-Smajić ćemo naučiti kako se to zapravo brinuti o sebi dok brinemo o drugima, dok smo na poslu, kod kuće i u drugim sferama svakodnevnog života, kako osvijestiti vlastite potrebe i načine kako da ih realiziramo, naučiti kako postaviti zdrave granice.

U ovom brzom vremenu često zaboravimo da, ukoliko ne budemo stavljale sebe na prvo mjesto, ne možemo, ustvari, da na pravi način brinemo za druge, niti da doprinosimo okolini u kojoj živimo.

Zapravo, kako da brinemo adekvatno o bilo čemu, ako na prvom mjestu ne znamo da brinemo za sebe ?

Svijet je postao haotičan i vrijeme brzo teče, a samim tim naši životi pokušavaju da se prilagode svemu što upravo taj haotični svijet donosi. Zbog toga je važno staviti sebe kao prioritet bez obzira na okolnosti. Definisati sebe kao ličnost, svoje pozitivne i negativne strane, te locirati dijelove sebe na kojima još treba da se radi. Sagledati sebe iz neke druge prespektive i odgovoriti na pitanje: »Kad, ako ne sad?«. Stavljati sebe na prvo mjesto ne znači biti sebičan, već živjeti kvalitetno, slijediti određeni smisao i zaista biti glavni lik u scenariju zvanom: »Moj život«.

Psihološka radionica »Bolja sebi« je tvoj prvi korak prema tome. Prema zdravijem životu, smislu, prema scenariju kojeg ovog puta ti pišeš. Vrijeme je za akciju i vrijeme je da istinski budeš bolja sebi.

Mjesto: CEI Nahla Bihać

Vrijeme: 25. decembar 2022. godine
Termin: od 10 do 13.30h
Predavačica: doc.dr.sc.Vildana Aziraj-Smajić, specijalistica klinčke psihologije

 

Prijave putem PRIJAVNOG FORMULARA. 

Broj mjesta je ograničen na 15 osoba. Radionica je BESPLATNA

Za sve dodatne informacije pišite na e-mail: edukacija@bihac.nahla.ba

 O PREDAVAČICI: