Upoznajte svijet henna tetovaža – kreativna radionica

Sve ljubitelje umjetnosti i kreativnosti pozivamo na radionocu „Upoznajte svijet henna tetovaže“ gdje ćete imati priliku naučiti sve o ovom prekrasnom obliku privremenog ukrašavanja tijela. Henna tetovaže su drevna tradicija koja spaja umjetnost i kulturu te omogućava da izrazite svoju individualnost na jednostavan način.

Šta ćete naučiti: 

  • Osnove henna umjetnosti i historiju
  • Tehnike nanošenja henna tetovaže
  • Kreiranje vlastitog dizajna i uzoraka 
  • Savjeti za održavanje henna tetovaže

Voditeljica radionice: Amina Dedić

Termin: četvrtak, 24. august 2023, od 18.00 do 20.00h

Mjesto održavanja: CEI Nahla Bihać, Bosanskih šehida bb

NAČIN PRIJAVE: ukoliko se pronalazite u ovoj vrsti umjetnosti pozivamo vas da se prijavite putem PRIJAVNOG FORMULARA najkasnije, a svoje mjesto rezervišete isključivo uplatom na info desku CEI Nahla do 23. augusta.

Maksimalan broj polaznica na radionici je 10. Radno vrijeme info deska za prijave i uplate je svaki dan, osim petka i subote, od 11.00 do 21.00. Mjesto na radionici se osigurava na osnovu redoslijeda uplate.

CIJENA RADIONICE: 25 KM*
*U cijenu je uračunat PDV. 

Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: edukacija@bihac.nahla.ba ili telefon 037/352-200

U Nahli znanje smatramo najdragocjenijim poklonom. Zato činimo sve što je u našoj moći kako bismo iskustvo učenja u svojim edukacijskim centrima učinili jedinstvenim i poticajnim, a stjecanje znanja i vještina omogućili svakoj ženi u svom okruženju. Pored posebnih pogodnosti za učenice, studentice i penzionerke, tokom cijele godine osiguravamo i 𝗯𝗲𝘀𝗽𝗹𝗮𝘁𝗻𝗮 𝗺𝗷𝗲𝘀𝘁𝗮 za najosjetljivije kategorije žena na svojim edukacijskim programima. 𝗣𝗼𝗸𝗹𝗼𝗻𝗶𝘁𝗲 𝗶 𝘃𝗶 𝗻𝗲𝗸𝗼𝗺𝗲 𝘇𝗻𝗮𝗻𝗷𝗲, tako što ćete uplatiti neki od Nahlinih edukativnih programa i pokloniti ga ženi kojoj je potreban. Više informacija možete naći OVDJE.

 Ukoliko ispunjavate potrebne kriterije, ovaj kurs možete pohađati besplatno. Kako bismo osigurali jednaku dostupnost neformalnog obrazovanja svim kategorijama društva, Nahla u svim svojim edukativnim programima pruža prostor za besplatnu edukaciju ženama koje ispunjavaju zadane kriterije (nezaposlene žene, korisnice socijalne pomoći, samohrane majke, žrtve nasilja u porodici, civilne žrtve rata).

Više informacija o načinu apliciranja za besplatno mjesto možete pronaći OVDJE.