Kurs engleskog jezika za djecu

DETALJI KURSA: 

  • Od 1. julaa i realizirat će se u deset susreta od po 90 minuta.
  • Mlađa grupa će učiti kroz igru, crtiće i zabavu u prostoriji Nahline igraonice a planirana je za uzrast od 4 do 6 godina a održavaće se ponedjeljkom i srijedom od 17 do 18.30 h, starija grupa, djeca od 7 do 11 godina, učit će također kroz savremeni pristup, udžbenike i sredstva za efikasno učenje ponedjeljkom i srijedom od 19 do 20.30 h.
  • Cijena kursa iznosi 50 KM.

Živimo u vremenu kad se poznavanje engleskog jezika jednostavno podrazumijeva. Naši mališani vrlo rano dolaze u kontakt sa engleskim jezikom, s obzirom na sve crtiće i pjesmice sa kojima ih zabavljamo. Zašto ne iskoristiti to što im je engleski jezik već poznat i dati im još znanja? Kako biste svoju djecu pripremili za vrijeme koje je pred njima, Nahla vam nudi ljetni kurs engleskog jezika za djecu!

Prvi ciklus kreće od 1. jula i realizirat će se u deset susreta od po 90 minuta.

Mlađa grupa će učiti kroz igru, crtiće i zabavu u prostoriji Nahline igraonice a planirana je za uzrast od 4 do 6 godina a održavaće se ponedjeljkom i srijedom od 17 do 18.30 h, starija grupa, djeca od 7 do 11 godina, učit će također kroz savremeni pristup, udžbenike i sredstva za efikasno učenje ponedjeljkom i srijedom od 19 do 20.30 h.

Cijena kursa iznosi 50 KM.

Prijave: putem ONLINE FORMULARA. Uplate na Nahlinom info desku do 30. juna 2020, svakim danom osim subote od 12 do 20h. Mjesto na kursu se osigurava po redoslijedu uplate. Broj mjesta je ograničen!

Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: edukacija@bihac.nahla.ba.