Cilj serijala predavanja “Kreiraj pozitivne promjene” je poticaj polaznica na lični rast i razvoj, učenje pozitivnog načina razmišljanja, te oslobođenje njihovog punog potencijala, kako bi ostvarile maksimum u svim sferama života. Predavanja imaju za cilj motivirati i naučiti polaznice da ne budu pasivne posmatračice svoga života, već njegove aktivne učesnice koje preuzimaju odgovornost nad onim što im se dešava, na taj način jačajući samopouzdanje i zadovoljstvo sobom i životom. 

SADRŽAJ I KONCEPT: Serijal obuhvata niz motivirajućih predavanja iz oblasti psihološkog i duhovnog razvoja, kroz koje se polaznicama nude tehnike i alati za bolje upoznavanje sebe, svojih istinskih potencijala i snaga, ali i limitirajućih uvjerenja, fokusiranja na negativnosti, nedostatka zahvalnosti na blagodatima, te načina na koji ih se mogu riješiti, i zaista kreirati pozitivne u svim sferama života. 

 

PREDAVAČICA: Hana Harbić-Mušić, dipl. žurnalistica, motivacijska trenerica. 

TERMIN I MJESTO ODRŽAVANJA: Predavanja će se održavati svakog drugog četvrtka, počevši od 3.10.2019., u 18 h, u multimedijalnoj sali CEI “Nahla” Bihać, Bosanskih šehida bb, II lijevi prilaz.

Predavanja su besplatna i nije potrebna prethodna prijava! Dobro došle!