PowerPoint radionice: Tajne dobre prezentacije

DETALJI RADIONICE: 

  • Nastava počinje 4. maja 2020.
  • Termini: tri puta sedmično, ponedjeljak, srijeda i petak u terminu od 21.00 do 21.40h.
  • CIJENA: besplatno

Požurite, broj mjesta je ograničen!

Društvene mreže su preplavljene motivacijskim porukama i savjetima kako da iz ovog perioda izađemo bolje, jače, sa vještinom više. Ali mnogima od nas to nije tako jednostavno. Iz prostog razloga jer nam treba ili jednostavan pristup, ili nešto što nas zaista zanima, nešto što će nam biti od koristi, opuštena atmosfera – ili naprosto sve od nabrojanog!

Razumijemo da je ovo neobična i izazovna situacija za sve, zato nastojimo ponuditi jednostavne i motivirajuće sadržaje kojima ćemo doći do korisnica u ovom vremenu kada one ne mogu doći do nas.

Ovaj put vam nudimo jednu zanimljivu, brzu i nadasve korisniu online radionicu: Poznavanje rada u PowerPointu nalazi na listi standardnih zahtjeva za mnogobrojna radna mjesta. Osnovni cilj ove radionice jeste da se svako ko je zainteresovan nauči koristiti ovaj program i osposobi da sasvim samostalno može da izrađuje kvalitetne PowerPoint prezentacije, ali i videe – da, moguće je i to.

Za različite nivoe predznanja o PowerPointu i različite interese, imamo tri radionice na koje se možete prijaviti odvojeno, a možete početi ispočetka i pratiti sve tri:

1. Osnove Power Pointa – 4 susreta po 40 minuta
2. Kreiranje videa u Power Pointu – 2 susreta po 40 minuta
3. Tajne dobre prezentacije prema modelu Stevea Jobsa – 2 susreta po 40 minuta

Za ovu online radionicu potrebni su vam: dobra volja, stabilna konekcija i poznavanje osnova rada u Wordu.

Kurs je besplatan, a prijaviti se možete putem ONLINE FORMULARA. Broj učesnika ograničen, zato požurite s prijavama!