Freelancing 101: Za hrabre koji žele karijeru po svojim pravilima

Tržište rada mijenja se mnogo brže nego što možemo zamisliti. Doba standardnog 8 do 4 posla već dugo nije jedina opcija na stolu. Živimo u vremenu gdje su mogućnosti za rad mnogo šire i raznolikije nego što su bile prije samo deset ili petnaest godina.

Šta je freelancing? Mogu li ja biti freelancer? Mogu li raditi kao freelancer iako imam stalni posao? Može li freelancing biti full time posao? Odakle krenuti?

Pričamo o freelancingu od nule i odgovaramo na (skoro) sva vaša pitanja na radionici “Freelancing 101: Za hrabre koji žele karijeru po svojim pravilima” sa Elmom Dervišević koja je freelancerica već 5 godina.

“Kada je riječ o poslu, moj ulltimativni cilj uvijek je bila sloboda. To uključuje slobodu kretanja, fleksibilnog radnog vremena i mogućnost izbora poslovnih partnera. Freelancing je krojen po mojoj mjeri i nije za one slabog srca koji ne vole riskirati.”

Termin održavanja: četvrtak, 21. septembar, od 17.00 do 20.30 h (s pauzom od 30 minuta)

Cijena: 35 KM* 

*U cijenu je uračunat PDV. 

Edukatorica: Elma Dervišević

Prijave: putem PRIJAVNOG FORMULARAUplatu možete izvršiti do popune mjesta. Mjesto na radionici se osigurava po redoslijedu uplate. Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: edukacija@bihac.nahla.ba.

ISKORISTITE MOGUĆNOST BESPLATNOG POHAĐANJA PROGRAMA U NAHLI!

Ukoliko ispunjavate potrebne kriterije, ovaj kurs možete pohađati besplatno. Kako bismo osigurali jednaku dostupnost neformalnog obrazovanja svim kategorijama društva, Nahla u svim svojim edukativnim programima pruža prostor za besplatnu edukaciju ženama koje ispunjavaju zadane kriterije (nezaposlene žene, korisnice socijalne pomoći, samohrane majke, žrtve nasilja u porodici, civilne žrtve rata).

Više informacija o načinu apliciranja za besplatno mjesto možete pronaći OVDJE.