Decoupage za djecu – upis za toku!

Ukoliko ste roditelj koji želi da od najranije dobi kod svoje djece razvija maštu i kreativnost kroz usvajanje novih vještina i upoznavanje sa umjetničkim tehnikama – nudimo vam idealnu priliku da prijavite vaše male kreativce na Nahlin Decoupage kurs za djecu!

Dok se igraju, režu, farbaju, modeliraju – djeca uče, istražuju i razvijaju osjećaj za umjetnost, obogaćuju svoju osobnost.

Radionica je namijenjena djeci od 8 do 12 godina.
Po završetku radionice, mali kreativci će kući ponijeti završenu držač za olovke i ukrasnu kutiju.

SADRŽAJ I KONCEPT:
Dekupaž je tehnika dekorisanja predmeta kroz nanošenje specijalnih boja, ljepila, šablona, te papirnih uzoraka na željeni predmet. Kao takav korišten je i u antičkim kulturama, a naročito je zapažen u historiji Firence i Venecije, kada je ovom tehnikom oslikavan namještaj. Nahla nudi radionicu prilagođenu mlađem uzrastu na kojoj će se obrađivati salavetna tehnika.

TERMIN ODRŽAVANJA: Radionica će se održati u utorak i četvrtak, 26. i 29. januar 2021. od 16.30 do 18.00h
INSTRUKTORICA: Vildana Škiljan
CIJENA RADIONICE: 30 KM, za djecu čije su mame članice Centra 25 KM (Cijena je za dva termina radionice)

Šta je sve uključeno u cijenu:

  • 5 sati nastave (2 susreta)
  • Radni materijal
  • Alat za obradu
  • Predmet za dekoraciju koji će polaznici ponijeti sa sobom

NAČIN PRIJAVE: putem ONLINE FORMULARA. Mjesto na radionici za vaše dijete, osiguravate uplatom na info desku Nahle, svakim danom osim subote od 12 do 20h. Mjesto na kursu se osigurava na osnovu redoslijeda uplate. Rok za prijavu je 25 januar 2021. Broj mjesta na radionici je ograničen.

Za sve dodatne informacije javite se na email: info@bihac.nahla.ba.