Bez sumnje: Brak i porodica u islamu – seminar u učionici i online!

Muče vas nedoumice u vezi s propisima islamskog braka, izbora supružnika, odnosa muža i žene i kako sve to uklopiti u savremeni život? Pitate se kako kroz prizmu islama izbalansirati izazove modernog doba i kvalitetan porodični život? Želite jasne odgovore o različitim emocionalnim stanjima i intimnom životu u braku? Imamo rješenje za vas!

Prijavite se na vikend seminar “Bez sumnje: Brak i porodica u islamu“ i riješite se svih dilema!

Sadržaj i koncept
Na originalan i interaktivan način, u podržavajućoj i pozitivnoj atmosferi, govorit ćemo o pripremi za brak, vrstama brakova u islamu i uvjetima za ispravan brak. Objasnit ćemo i koje vrste razvoda postoje, te kako se na ispravan način poništava brak. Pojasnit ćemo detaljno aspekte intimnog života supružnika i odgovoriti na brojna druga pitanja na koja već dugo tražite odgovor.

Predavačica: Hana Harbić-Mušić

Termin održavanja: subota i nedjelja, 14. i 15. novembra 2020. godine, u periodu od 10.00 do 15.30h, u prostorijama CEI „Nahla“ u ulici Bosanskih šehida, II lijevi prilaz u Bihaću.

Kako se prijaviti: Seminar je besplatan, a možete se prijaviti isključivo putem ONLINE FORMULARA do 10. novembra 2020. godine.

Za seminar nije potrebno predznanje, već samo otvorenost i volja za usvajanjem znanja! Dođite i riješite se svih sumnji!

Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: info@bihac.nahla.ba