Radionica pletenja - upis u toku!

Ukoliko osjećate neku nervozu, osjećate da ste pod stresom, pritiskom i sva ova situacija koja traje skoro godinu dana čini da se osjećate sputano – ovo je radionica koja vam treba. Nudimo vam radionicu pletenja na kojoj ćete osjetiti kako se kroz kreativnu aktivnost opušta um. 

Dok su ruke zauzete pletenjem i vaš um je fokusiran na ispravno nametanje omčica, trudite se da petlje budu što sličnije i vaš progres je tako brz i nevjerovatan. Samopouzdanje raste i vi se (konačno) osjećate dobro. A to se ustvari traži, zar ne?

Radionica je namijenjena za djevojke i gospođe iznad 16 godina starosti. Po završetku radionice učesnice će savladati osnovnu tehniku pletenja  i kući ponijeti traku za kosu.

SADRŽAJ I KONCEPT:
Pletenje je drevna tehnika izrade odjevnih i ukrasnih predmeta. Osim što je korisna manuelna tehnika, namicanje omči je pokazalo odlične rezultate kod osoba  koje su se borile sa stresom, anksioznošću i različitim posttraumatskim posljedicama. Nije slučajno da neurolozi pletenje nazivaju jogom za mozak. 

TERMIN ODRŽAVANJA: Radionica će se održati u srijedu i petak, 10. i 12. februara 2021. od 18:00 do 20:00h

INSTRUKTORICA: Ramiza Murtić
CIJENA RADIONICE: 30 KM, za članice Nahle 20 KM (cijena je za dva termina radionice)

Šta je sve uključeno u cijenu:

  • 4 sata nastave (2 susreta)
  • Radni materijal
  • Alat za obradu
  • Traka za kosu koju će polaznici ponijeti sa sobom

NAČIN PRIJAVE: putem ONLINE FORMULARA. Mjesto na radionici osiguravate uplatom na info desku Nahle, svakim danom osim subote od 12 do 20h. Mjesto na kursu se osigurava na osnovu redoslijeda uplate. Rok za prijavu je 9. februar 2021. Broj mjesta na radionici je ograničen.

Za sve dodatne informacije javite se na email: info@bihac.nahla.ba.