U zagrljaju sunca i mora kroz crnogorsko primorje - dvodnevni izlet

Bosnia Travels 23. i 24. marta 2019. vodi vas na izlet u crnogorsko primorje! Uživajte u zagrljaju mora i sunca, prekrasnoj arhitekturi i historijskom naslijeđu Tivta, Kotora i Budve!

S prvim danima proljeća krenite s nama prema jugu, ususret moru i suncu… Ovog puta preko Hercegovine idemo do crnogorskog primorja.

Zavirite u prekrasni hercegovački gradić Trebinje i posjetite njegove nezaobilazne znamenitosti, Osman-pašinu džamiju i Arslanagića most. Kroz vožnju trajektom prema Tivtu prepustite se suncu, moru i tajanstvenim uvalama jednog od naljepših zaljeva svijeta, Boke Kotorske. Upoznajte Kotor, mali primorski dragulj s mnoštvom priča i legendi. Dopustite da vas očaraju srednjovjekovne uličice i veličanstvena arhitektura venecijanskog stila u Budvi, jednom od najstarijih naselja na Jadranu. U slobodnim trenucima uživajte u šetnji pored mora ili u raznovrsnoj ponudi kafića, restorana i butika.

Program:

1. DAN (23. mart, subota)

Polazak prema Crnoj Gori u 6.30 ispred CEI Nahla (ulica Džemala Bijedića 122). Dolazak u Trebinje predviđen je oko 11.00, nakon čega slijedi obilazak čuvenog Arslanagića mosta, zadužbine Mehmed-paše Sokolovića iz 1574. te džamije Osman-paše Resulbegovića iz 1726. godine i slobodno vrijeme. Polazak prema Tivtu planiran je u 12.30, a na ovoj dionici putovanja trajektom ćemo preći preko jednog od naljepših zaljeva svijeta, Boke Kotorske. Dolazak u Tivat predviđen je u 16.00, nakon čega slijedi prijava u hotel (Magnolia 4*). Hotel Magnolia smješten je u samom centru grada, na velikom pješačkom trgu s fontanama, okružen buticima i kafićima, s dječijom igraonicom. Udaljen je samo nekoliko minuta od gradske plaže, trga Pine i marine Porto Montenegro. Večernji sati su slobodni za individualne aktivnosti.

2. DAN (24. mart, nedjelja)

Nakon doručka u hotelu (8.00) i obilaska Tivta (slobodno vrijeme/individualni obilazak) krećemo prema Kotoru, gdje će nas dočekati lokalni vodič i provesti kroz historiju i ljepote ovog malog primorskog dragulja, smještenog na kraju Boke Kotorske. Obilazak Kotora predviđen je od 11.00 do 12.30, a zatim idemo prema Budvi, centru crnogorskog turizma. Obilazak Budve predviđen je od 13.30 do 15.00, a nakon toga slijedi povratak u Sarajevo. Dolazak u Sarajevo predviđen je u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana: 141 KM

Cijena uključuje:
 
  • Prijevoz udobnim i modernim autobusom;
  • Noćenje i doručak u hotelu Magnolia 4* u 1/2 i 1/3 sobama;
  • Pratnju vodiča tokom cijelog puta;Lokalnog vodiča u Kotoru.

BONUS: Kako bismo vam putovanje učinili što ugodnijim pripremili smo i različite zabavne sadržaje tokom vožnje (društvene igre, kvizove znanja…), a za najbolje i najveselije i prigodne poklone.

Prijave i uplate u prostorijama turističke agencije Bosnia Travels ili na info desku CEI Nahla (Džemala Bijedića 122) do 18. marta 2019. godine. Dodatne informacije na telefon: 033/610-550 ili e-mail: info@bosniatravels.com. Broj mjesta je ograničen.

Mjesto se osigurava redoslijedom uplate.

*Napomene:


  • organizator zadržava pravo otkazivanja izleta u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih;
  • rezervaciju je moguće otkazati najkasnije 48h prije polaska uz povrat novca (naknadni povrat novca nije moguć).