Svečana dodjela certifikata polaznicama programa osposobljavanja za upravljanje društvenim mrežama i online sadržajem!

Živimo u vremenu kada su društvene mreže jako moćan alat, a marketing više nije samo prodavanje usluga i proizvoda, nego je to pričanje priča za koje treba imati umijeće i kreativnost.

Vođeni tim spoznajama, posvetili smo nekoliko mjeseci za pisanje, pripremu, realizaciju i u konačnici – predivnu završnicu programa.

Bilo je zaista posebno iskustvo učiti, razmjenjivati iskustva, osluškivati svoje i tuđe emocije, širiti pozitivne vibracije i na kraju svečano obilježiti petomjesečnu obuku.

Program osposobljavanja za upravljanje društvenim mrežama i online sadržajem završilo je 14   superžena različitih godina i životnih priča.

 Program se sastojao od pet modula:

 Modul I: Poznavanje rada na računaru
 Modul II: Uvod u kreativno pisanje
 Modul III: Osnove dizajna, fotografije i videografije
 Modul IV: Poslovna psihologija
 Modul V: Marketinška komunikacija u digitalnom svijetu

 Nakon teoretskog dijela, praktičnih vježbi i mentoringa, uslijedio je konkretan zadatak: osmisliti   društveno-korisne kampanje koje su polaznice radile u timovima.

Ponosni smo na ukupan doseg sve četiri kampanje, koje je vidjelo 161.252 ljudi.

Vrlo je važno napomenuti da je svaka polaznica bila prijavljena na evidenciji nezaposlenih, te da su polaznice sada obučene za jedno od najaktuelnijih zanimanja, koje je se prirodno razvija uporedo sa sveprisutnom digitalizacijom. Posebno nam je drago da su se neke od polaznica već zaposlile.

Pored toga što su uspješno završile obuku, pored certifikata, polaznice su dobile i priliku za povezivanje s poslodavcima i zapošljavanje u pozitivnom radnom okruženju.

Veliko hvala DVV Internacional koji je bio podrška na našem zajedničkom petomjesečnom putovanju.

Mi imamo 14 community menadžerica, a koja je vaša supermoć?

Ukoliko želite i vi biti dio ovakve priče, imate još malo vremena da se prijavite! Za više informacija kliknite OVDJE!