Seminar „Komuniciraj efektivnije“

Osnaži se, edukuj i ohrabri – napravi svoj pasoš za budućnost.
DETALJI SEMINARA
  • VODITELJICA SEMINARA: Una Bejtović, savjetnica za odnose s javnošću s iskustvom od preko 20 godina i vlasnica agencije Bejtovic Communications.
  • TERMIN ODRŽAVANJA: subota i nedjelja, 9.11.2019. od 13 do 17h i 10.11. 2019. od 9 do 13h.
  • LOKACIJA: multimedijalna sala CEI “Nahla”, Bosanskih šehida bb, Bihać
  • REDOVNA CIJENA: 70 KM, za članice CEI „Nahla“: 50 KM

U čast poduzetnim i hrabrim ženama, Centar za edukaciju i istraživanje „Nahla“, podružnica Bihać, je radnu 2019/2020. proglasio Godinom ženskog poduzetništva. Nakon motivacijske tribine „Kako (p)ostati poduzetnica“, CEI „Nahla“ podružnica Bihać, organizira seminar “Komuniciraj efektivnije”.

Voditeljica seminara je Una Bejtović, savjetnica za odnose s javnošću s iskustvom od preko 20 godina i vlasnica agencije Bejtovic Communications.

Seminar je namijenjen zaposlenim osobama, poduzetnicama koje pokreću ili nadograđuju vlastiti biznis te osobama koje su zainteresovane za usvajanje/unapređenje komunikacijskih i prezentacijskih vještina .

Fokus seminara je na vještinama prezentiranja i pripremi za javni nastup – davanje izjava, gostovanje na tv-u i slično. Polaznice očekuje kombinacija teorije i praktičnih primjera, interakcija kroz koju će učiti tehnike savladavanja straha od javnog nastupa, kako da uspostave i održe poslovne odnose s klijentima, te učine svoje ideje i prijedloge prihvaćenima.

Termin održavanja: subota i nedelja, 9. i 10. novembar 2019. 

Lokacija: multimedijalna sala CEI “Nahla”, Bosanskih šehida bb, Bihać

Redovna cijena: 70 KM

Cijena seminara za članice CEI „Nahla“: 50 KM

Prijave: putem ONLINE FORMULARA

Za više informacija, kontaktirajte nas putem telefona 037/352-200 ili e-maila info@bihac.nahla.ba. Broj mjesta je ograničen.

Ne propustite ovaj fantastičan seminar sa Unom Bejtović koja je zaista sinonim za uspješnu i ostvarenu ženu!