Radionica izrade nakita - upis u toku!

Upišite radionicu izrade nakita u Bihaću!

Ponekad se osjećate kao da biste sutra sve ostavili i otišli negdje daleko na odmor? Razumijemo, s vremena na vrijeme svima nama se desi da bismo najradije pobjegle od svih obaveza i stresa. Obzirom da to trenutno nije moguće, mislima putujemo tamo gdje je duši lijepo. A misli, one su čudo. Opuštamo ih radeći rukama. Druga radionica u nizu kreativnog procesa otpuštanja negativne energije jeste radionica izrade nakita od fimo mase. 

Dok su ruke zauzete radom, vaš um je fokusiran na lijepo, na boje i oblike, trudite se da rad bude odraz vaše nutrine, a opuštenost vas tako brzo i nevjerovatno preuzima. Samopouzdanje raste i vi se (konačno) osjećate dobro. A to je konačan cilj, zar ne?

Radionica je namijenjena za dame, za mamu i kćerku, za dvije prijateljice. Po završetku radionice učesnice će savladati tehniku izrade nakita od fimo mase i sa radionice ponijeti unikatni handmade komad nakita. Vi birate šta pravite. 

SADRŽAJ I KONCEPT:
La la la – nije slučajno da baš tako pjevušimo. Naime, radionicu će voditi naša sugrađanka Senada Toromanović sa svojom kćerkom Lajlom, koju od milja zovu Lala. Dvije kreativke pokazat će nam kako se radi fimo masom: vaja, oblikuje, peče, brusi, lakira i kako se ustvari dobija super moderan modni dodatak. 

TERMIN ODRŽAVANJA: Radionica će se održati u srijeda i petak, 24. i 26. februara 2021. od 18:00 do 20:00 h.

INSTRUKTORICA: Senada Toromanović


CIJENA RADIONICE: 30 KM, za članice Nahle 20 KM (cijena je za dva termina radionice)

Šta je sve uključeno u cijenu:

  • 4 sata nastave (2 susreta),
  • radni materijal,
  • alat za obradu,
  • modni dodatak, broš, privjesak ili naušnice koje će polaznice izraditi i ponijeti sa sobom.  

NAČIN PRIJAVE: putem ONLINE FORMULARA. Mjesto na radionici osiguravate uplatom na info desku Nahle, svakim danom osim subote od 12 do 20h. Mjesto na kursu se osigurava na osnovu redoslijeda uplate. Rok za prijavu je 15. februar 2021. Broj mjesta na radionici je ograničen.

Za sve dodatne informacije javite se na email: info@bihac.nahla.ba.