Radionica: Ići ukorak s vremenom - UPIS U TOKU!

Ići ukorak s vremenom?
Osjećate li se da ponekad trčite za vremenom, a nikako da ga stignete? Sebe vidite kao osobu kojoj očajnički nedostaju organizacijske vještine? Do sutra? Deadline? Rokovi? Požuri… Nema vremena… Kasnim… Neću stići! Poznato?

Ova vrsta stresa nam je svima poznata – taj neugodni osjećaj kad nam je vrijeme za vratom – mi se preračunali, previše odlagali i stiglo nas. A radite, trudite se, umorni ste. Razumijemo. Čak i kad stignete sve u roku pozavršavati, izostane ili je vrlo blijed osjećaj zadovoljstva.

SADRŽAJ I KONCEPT:
Sve navedeno znak je da vam pod hitno treba bolja organizacija i bolje planiranje vremena. Sljedeća radionica iz ciklusa “Uspori, ne gori” je upravo o upravljanju vremenom. S nama ćete pronaći odgovore na pitanja: u šta nam to vrijeme prolazi i koji su najčešći kradljivci vremena. Sa našom psihologinjom Esmom u dva susreta otkrivamo koje vještine imaju oni koji dobro upravljaju svojim vremenom.

Prijavite se na vrijeme!

TERMIN ODRŽAVANJA: Radionice će se održati 30. marta i 1. aprila, utorak i četvrtak u 18:00h

EDUKATORICA: mr.psi. Esma Mehić-Hadžić, voditeljica Nahlinog psihološkog savjetovališta

CIJENA RADIONICE: 30 KM, za članice Nahle 20 KM (cijena je za dva termina radionice)

NAČIN PRIJAVE: putem ONLINE FORMULARA. Mjesto na radionici osiguravate uplatom na info desku Nahle, svakim danom osim subote od 12 do 20h. Mjesto na kursu se osigurava na osnovu redoslijeda uplate. Rok za prijavu je 29. mart 2021. Broj mjesta na radionicama je ograničen.

Za sve dodatne informacije javite se na email: edukacija@bihac.nahla.ba.