Prilike kojih nismo svjesni: ideje za korištenje blagodati interneta

Poklonjeno vrijeme idealna je prilika za učenje novih stvari! A internet je fantastičan alat ukoliko se umijemo s njim služiti.

Nahla vam predlaže nekoliko zanimljivih opcija koje vam mogu poslužiti za usvajanje novih znanja i vještina, pod uvjetom da razumijete engleski jezik

✅ 8 Ivy League škola spada među najprestižnije fakultete na svijetu. Oni uključuju sveučilišta Brown, Harvard, Cornell, Princeton, Dartmouth, Yale i Columbia i sveučilište Pennsylvania.
Ove škole Ivy League su također vrlo selektivne i vrlo je teško ući u njih. Međutim, dobra je vijest da sva ova sveučilišta sada nude besplatne online kurseve. Više informacija potražite OVDJE!

✅ Za sve one koji vole da čitaju i žele otkriti nove knjige, jedan klik vas dijeli od online biblioteke koja ima preko 50.000 naslova i svi su besplatni!

✅ Ukoliko ste odlučili početi učiti neki strani jezik – možda španjolski ili francuski – predstavljamo vam aplikaciju koja će učenje učiniti jako zabavnim! Duolingo je aplikacija koja ima odličan sistem učenja stranih jezika, koji uključuje i pisanje, čitanje, govor, prevođenje – i što je jako važno u vremenu kada se ovakve aplikacije skupo plaćaju – besplatna je!

✅ Volite li historiju i različite kulture, mogli biste napraviti kaficu, sjesti za računar i uživati u virtualnoj posjeti najpoznatijim svjetskim muzejima. Google Arts & Culture odličan je izvor za sve ljubitelje umjetnosti sa preko 2500 muzeja. Možda da započnete posjetom muzeju Frida Khalo ili vas više privlači muzej Van Gogh… Samo vas nekoliko klikova dijeli!

Pored nabrojanih opcija, YouTube je pun raznih tutorijala za sve što možete zamisliti. Ne dešava se često da nas priroda prisili da usporimo. Učinite nešto novo za sebe, otkrijte neki novi svijet, uživajte u novim iskustvima. Ukoliko želite podijeliti s nama neki zanimljiv link u komentarima, bit će nam drago otkriti još jednu novu opciju!