Početni kurs samoodbrane za žene

Novembar vam donosi naš najnoviji program “Početni kurs samoodbrane za žene”, posebno osmišljen kako bismo vam pružili alate za samopouzdanje i sigurnost.

Početni kurs samoodbrane za žene – pružit će vam tehnike koje su prilagođene realnim situacijama, jer vaša sigurnost je naš prioritet.

Za mjesec dana, naučit ćete kako se zaštititi od najčešćih napada koji se nažalost događaju u svakodnevnom životu – bilo da su u pitanju hvatanje za vrat, kosu, ruke ili torbu.

Naše instruktorice, Elza Osmanagić, Piloxing i taekwondo trenerica, te Elma Salkić, dugogodišnja članica borilačkih vještina i učesnica svjetskih prvenstava, podučavat će vas kako da se učinkovito odbranite.

Osim što ćete naučiti praktične tehnike samoodbrane, radit ćemo i na vašoj fizičkoj kondiciji, brzini i povećanju samopouzdanja.

Naša želja je da se osjećate sigurno i spremno da se suočite s bilo kojom situacijom.

Cijena kursa iznosi 60 KM, ali imamo odličnu vijest! Ako se prijavite i uplatu izvršite do 15. novembra, ostvarujete pravo na popust od 10%, te je s toga cijena kursa 50 KM. Ne propustite ovu priliku za lični rast i sigurnost. 

Vaša sigurnost je na prvom mjestu, zajedno ćemo raditi na tome da se osjećate snažno i spremno suočiti se s izazovima svakodnevnog života.

 

Početak kursa: 19. novembar 2023. godine
Trajanje kursa: mjesec dana
Vrijeme održavanja: Nedjelja, od 13.30 do 15.00h
Mjesto održavanja: CEI Nahla, Bosanskih šehida bb., II lijevi prilaz
Cijena: 60 KM (za prijave do 15. novembra cijena je 50 KM)
Trenerice: Elza Osmanagić i Elma Salkić.

 

NAČIN PRIJAVE: prijaviti se možete isključivo putem PRIJAVNOG FORMULARA do 10. novembra 2023. 

Za sva pitanja i dodatna pojašnjenja obratite se na e-mail: edukacija@bihac.nahla.ba ili na broj telefona 037 352 200.