Pametna zabava – program za juni

 • “Pametna zabava” je kreativno-edukativni program u okviru Nahline igraonice na kojem svake srijede u periodu od 18h do 19.30h obrađujemo određenu temu kroz kreativno osmišljenu radionicu.
 • Pri osmišljavanju naših aktivnosti pratimo aktuelne trendove u dječijoj edukaciji. Naše kreativne radionice slave učenje, odmor i akciju, a sve to u samo jednom zadatku. Uz mnoštvo smijeha i veselja, niz radionica pomaže djeci da usvoje znanja i vještine, potaknu kreativnost i maštu što je izuzetno važno za razvoj samopouzdanja i pozitivne slike o sebi već u najranijoj dobi.

  Radionice su namijenjene djeci uzrasta od 4 do 9 godina.

  Vrijeme održavanja: srijeda, 18-19.30

  Cijena jedne radionice: 5 KM

  NAPOMENA: Prijava putem ONLINE FORMULARA. Uplate na dan održavanja radionica u prostorijama Nahline igraonice.
   
  srijeda, 12. juni 2019.
  Kreativna radionica: 3D ŽIVOTINJE

  Zavirit ćemo u životinjski svijet i osmisliti naše 3D životinje koristeći spektar materijala, a poseban naglasak je na vati koja podstiče razvoj osjetila, ali i nudi mogućnosti oblikovanja i slobodnog raspoređivanja materijala.

  srijeda, 19. juni 2019.
  Kreativna radionica: CVIJETNA FRIZURA

  Period u kojem priroda nudi šarene boje upotpunit ćemo izradom cvijetnih frizura različitih oblika i veličina koje ćemo kreirati po vlasitom izboru i dezenu. Cilj radionice je podsticanje razvoja motorike, te skladno kombinovanje elemenata.
   
  srijeda, 26. juni 2019.
  Kreativna radionica: LJETNI PEJZAŽ

  Koristeći tempere tematski oslikavamo rad, upoznavajući se sa pojmom pejzaža, te načinom njegovog izražavanja i predstavljanja. Cilj je usvajanje novih znanja, razgovor o temi te proširivanje umjetničkih pogleda.

DETALJI

  • Svake srijede u periodu od 18h do 19.30h u prostorijama Nahline igraonice
  • Za djecu uzrasta od 4 do 9 godina
  • Cijena jedne radionice: 5KM
  • Cijena za mjesec dana(4 radionice): 18 KM
  • Uplate na dan održavanja radionica u prostorijama Nahline igraonice