Bolja sebi - psihološka radionica

Radionica namijenjena ženi koja želi brinuti o sebi. Sa specijalisticom kliničke psihologije Vildanom Aziraj-Smajić ćemo naučiti kako se to zapravo brinuti o sebi dok brinemo o drugima, dok smo na poslu, kod kuće i u drugim sferama svakodnevnog života, kako osvijestiti vlastite potrebe i načine kako da ih realiziramo, naučiti kako postaviti zdrave granice.

Da li su briga za sebe i briga za druge kod vas u ravnoteži?

Uz brigu o sebi lakše ćete se nositi sa životnim izazovima, pripremiti za kritična, ranjiva i manje sretna razdoblja u zivotu. Upravo brigom o sebi olakšavamo nošenje s raznim pritiscima koji vrebaju iz privatnog i/ili profesionalnog svakodnevnog života.

Vraća vam produktivnost. 

Uzmite vremena za sebe i naučite kako da nježnije postupate prema sebi, kako da se vrednujete, postavite zdrave granice, te dugoročno oblikujete mehanizme samozaštite.

Psihološka radionica  “Bolja sebi” je tvoj prvi korak prema tome. Prema zdravijem životu, smislu, prema scenariju kojeg ovog puta ti pišeš.  Vrijeme je za akciju i vrijeme je da istinski budeš bolja sebi.

Vrijeme održavanja radionice: Nedjelja, 1. oktobar 2023. godine od 10.00 do 13.30 h (s pauzom od 30 min)

Voditeljica radionice: doc.dr.sc. Vildana Aziraj – Smajić, specijalistica kliničke psihologije

Mjesto održavanja: CEI Nahla, Bosanskih šehida bb., II lijevi prilaz

Cijena: 50 KM. Broj mjesta je ograničen na 15 osoba. (U cijenu je uračuant PDV). 

Prijave putem PRIJAVNOG FORMULARA. Svoje mjesto na radionici potvrđujete isključivo uplatom na info desku Nahle najkasnije do četvrtka, 28. septembra 2023. godine.

Za sve dodatne informacije pišite na e-mail: edukacija@bihac.nahla.ba