VIJESTI IZ NAHLE

Kako (p)ostati poduzetnica - motivacijska tribina

U ovoj radnoj godini Nahla ženi poručuje: Osnaži se, edukuj i ohrabri – napravi svoj pasoš za budućnost. (P)ostani poduzetnica!

Prva u nizu aktivnosti u Nahlinoj Godini ženskog poduzetništva je motivacijska tribina u okviru 17. Međunarodnog sajma ekologije – EKOBIS 2019, pod nazivom: Inspirativne priče: Kako (p)ostati poduzetnica.

VRIJEME I MJESTO ODRŽAVANJA: 14. septembar u 13.00 h, u Dvorani Luke (Hala A, Sajmište)

Dođite da pričamo o prednostima i izazovima ženskog poduzetništva, da podijelimo neke konkretne i korisne informacije, te da motivišemo sadašnje i buduće poduzetnice da budu odvažne i samouvjerene u svom poduzetničkom poduhvatu.

S nama su dvije od najuspješnijih žena poduzetnica na području Unsko-sanskog kantona, Azra Mahmutović (Bihaćka Svijeća) i Meliha Klopić (Magic Touch), zatim zamjenica direktorice CEI „Nahla“ podružnica Bihać Senida Karasalihović-Adilović, te predstavnica Obrtničke komore, gospođa/ica Dženana Ahmetspahić. Izuzetno nam je zadovoljstvo i što ćemo imati priliku podijeliti i zaista inspirativnu priču uspješne poduzetnice Zilhe Jusić (Kostelski buk), kojoj se koncept Godine poduzetništva veoma svidio i koja je pružila podršku Nahlinoj priči o ženskom poduzetništvu.

Pridružite nam se i vi i pomozite nam u promociji ženskog poduzetništva u Unsko-sanskom kantonu, promociji najboljih praksi, motivaciji, umrežavanju te pružanju potrebnih informacija i vještina.

Vidimo se 14. septembra u 13.00 h!